Szolgáltatások

Személyes tanácsadás és konzultáció lehetőségei, melyek segítséget óhajtanak nyújtani aktuális életfeladataink, problémáink megértésére és megoldására.A módszerek segítségével lehetőségünk nyílik jobban megismerni önmagunkat és kiteljesíteni életünket magasabb szinteken is.

1. Grafológiai személyiségkép készítés

Az elemzés során az írásból felfedjük az író személy mentális képességeit, energiáit és munkamódját, érzelmi viszonyait, társas viszonyait, motivációit és önmagához való viszonyát.
Ehhez szükséges egy A4-es méretű sima papírra kézzel írott (sorvezető nélküli) szöveg. A szöveg tartalmát tekintve spontán (ne másolt, betanult) szöveg legyen megszólítással vagy címmel, és a végén egy aláírással.

Az elemzés eredményét személyes konzultáció során vagy postai úton is át lehet venni.

Az elemzés díja: 28 000 Ft

2. Számmisztikai elemzés

A püthagoraszi, kínai és kabbalisztikus számmisztika segítségével az illető személyiségét, képességeit, ideális munkaterületeit, párkapcsolati és társas viszonyait, sorsát, karmáját elemezzük többek között.

Az elemzés eredményét személyes konzultáció során vagy postai úton is át lehet venni.

Az elemzés díja: 21 000 Ft


3. Színterápia

• Színteszt
• Önelemezés
• Színgyógyászat
• Betegségek lelki okai

A konzultáció díja: 10 000 Ft

4. Szellemgyógyászat

• Auratisztítás
• Energetikai feltöltés
• Csakra harmonizáció
• Önelemzés

A konzultáció díja: 10 000 Ft

5. Rajzos személyiségkép készítés

A rajzos módszer lényege, hogy az igazán kereső megismerje önmagát, birtokába jusson egyéni szimbólumrendszerének és tudatosítsa tudattalan válaszait, döntéseit életében, élete fordulópontjain. A konzultáció alatt fény derül szorongásokra, beidegződésekre, képességekre. A rajzteszt vizsgálja többek között az intuíciót és a logikát illetve a karmánkhoz, párkapcsolathoz való viszonyunkat is. A rajzteszt elemzése kizárólag a spirituális, univerzális és karma törvények segítségével,  és a szellemi  szimbólumok rendszerének alapján történik.

A konzultáció díja: 18 000 Ft


6. Asztrológiai tanácsadás és elemzés

A képlet felállítása után a személy választott sorstípusára, személyiségére, érzelmi beállítottságára, karmájára, lehetséges betegségeire derül fény. Szükséges hozzá a pontos születési év, hónap, nap, óra, perc és hely. A szöveges elemzés személyes konzultáció keretében vagy postai úton is átvehető.

Az elemzés díja: 24 000 Ft

7. Tértisztítás

A lakás energiáinak tisztítása és felfrissítése nagyon fontos, amikor új lakásba költözünk, túl vagyunk egy nagyobb betegségen vagy érzelmi válságon. Amikor a lakó- vagy munkaterünk energetikailag tiszta, akkor a helyiség nekünk is több energiát képes átadni, új lendületet kapunk életünk kiteljesítéséhez. A tértisztítás a helyszínen történik.

Díja: 17. 000 Ft-tól megállapodás szerint.


8. Feng Shui tanácsadás és konzultáció

A Feng Shui egy ősi térrendezési művészet, mely szerint otthonunk életünk tükre. Mintegy 4000 éve az ember közvetlen környezetében lévő, láthatatlan energiák mozgásával foglalkozik úgy, hogy egészségessé tegye azok áramlását. Ez létrehozza a tér, lélek és test harmóniáját. Az energiák mindenkire hatnak, ez alól senki sem vonhatja ki magát.
A módszerrel az energiaáramlatok irányíthatóvá válnak, jobbá, sikeresebbé tehetik életünket, egészségünket

Szaktanácsadás: otthonokra, irodákra, üzlethelyiségekre.
A tanácsadás kiterjed a helyiségek optimális berendezésére, színek és kiegészítők alkalmazására, az életterületek aktivizálására, harmonizálására; aktív és passzív időszakok meghatározására, személyiség elemzésre, kedvezőtlen adottságok orvoslására.
Díja: 30. 000 Ft-tól Budapest területén belül, függően az ingatlan nagyságától (Budapesten kívül megegyezés szerint).