Média

Konferencia a Szeretetnyelvekről

2013. október 17.-én került sor, immár harmadszorra a Csillaggyertyafény Alapítvány jóvoltából a konferenciára. Az esemény fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke volt, az előadók pedig Dr. Nyitrai Erika pszichológus, Balogh Béla hídépítő mérnök, Bisztrai György bábművész és Csehné Váradi Mária egészségtan tanár, valamint jómagam. A hangulatról többek között Levente Péter önképző társas lény gondoskodott.

Az alábbiakban megtekinthető a Szeretetnyelvek közül az Elismerő szavakról tartott előadásom - Levente Péter szíves felvezetésével. 

Riport a Szeretetnyelvek konferenciáról

2013. október 4.-én és 11.-én a Rádió Q Szintézis című műsorában Kiss József Zsolt szerkesztő-műsorvezető készített riportot Börönte Márta szervezővel és velem, az október 17.-én megrendezésre kerülő konferencia témáiról.

Betöltés...
Ankh és tank - avagy az egyiptomi utazásunk beszámolója

2011. januárjában egyiptomi spirituális tanulmányutunkat "megkoronázta" az éppen akkor kitört forradalom. Hihetetlen élményeinkről a Kossuth Rádió riportot készített. Az utazásról készült képekből egy kis ízelítő megtalálható a Galériában.

A felvétel az MTVA engedélyével került fel a honlapra. A riport 2011. 02. 12.-én a Szombat délelőtt című műsorban hangzott el. A szerkesztő-ripoter Baranyi Mária volt, az élmények megosztásában közreműködött: Barna Gáborné kineziológus, Waszner Gábor és jómagam.

Betöltés...
RTL Klub Delelő

2005. áprlilis 18.-án RTL Klub Delelő című műsorának vendége voltam. A téma a párkapcsolat volt.

TV2 Aktív

 2005. március 29.-én megkeresett a TV2 Aktív című műsora, hogy a húsvét hétfői ázsiai természeti katasztrófa vélhető spirituális okairól beszéljek.

Feng Shui tervem a Kiskegyedben 2012.03.13. /1

A Kiskegyed című újságban jelent meg az egyik Feng Shui tervem. Zsóka azóta is imádja a lakásást és csak sikerekről számol be.

 

 

Újságcikk a Szeretetnyelv Konferencia kapcsán